2014/03/14

Hääautosta - hetki kaksin heti vihkimisen jälkeen!

BTW.  Love is in the air!
Voi että, ihanaa, että on jo perjantai. Minä olen täällä jo ihan rakkaushömppätunnelmissa, sillä huomenna päästään kultani kanssa juhlimaan ystäviemme häitä ja olemme niin iloisia heidän puolestaan! Ihana, rakkaudentäytteinen viikonloppu edessä - I LIKE! :) Joten pakko nyt jo ihan aluksi toivottaa onnellista viikonloppua myös teille kaikille! :D

Sitten asiaan: olettekos te jo löytäneet sopivan menopelin omiin häihinne? Me...

Do you like this fairy tail carriage?
Or this rustic carriage perhaps?
 
... halusimme melko perinteistä hääkuljetusta häihimme. Eikä nyt siis puhuta mistään prinsessahevosvaunuista, vaikka kuvat ehkä sitä kertoisivatkin, vaan tarkoituksena oli hankkia ihan perusmallin moottoriajoneuvo eli auto. 

Etsittiin sellaista vähän vanhahtavaa, klassista hääautoa, joka teemaan sopisi, mutta sellaisen löytäminen osottautuikin ERITTÄIN haastavaksi, joten mietimme pitkään, millaista menopeliä voisi ylipäätään ajatella meidän matkallemme.

Tässä muutamia hauskoja ideoita pohdintojemme varrelta. Toivottavasti nämä ideakuvat voisivat inspiroida jotakuta toistakin hääauton hankkimisen kanssa painivaa hääparia! :) Ei meinaan ollut ihan helppo juttu, toisin kuin aluksi luulimme, vai miten teillä kävi?

 Viereisen kuvan linkki: tässä.


No mikä edes on hääauton tarkoitus?
Olitteko sanomassa siirtyminen? No eikä, kun antaa hääparille aikaa hetken hengähtää, tietenkin! ;) Vai mitä? Hääautoa / kuljetusta miettiessä olisi näin ollen hyvä matkan pituuden ja juhlapaikan sijainnin lisäksi huomioida mielestäni sekin, että mm. morsian mahtuu pukunsa kanssa myös miellyttävästi sisään pirssiin ja pystyy myös rentoutumaan matkan aikana. Tarkoitushan on, että siirtymän ajan tuore aviopari voi hetken huokaista ja nauttia auton suojissa toisesten seurasta; olla ihan vaan kahdestaan! Näitä hetkiä ei meinaan hääpäivän aikan ihan kovinkaan montaa taida ehtiä tulla, joten siinäkin mielessä menopelin valintaa kannattaa ehkä panostaa, ainakin muutama ajatus jos ei rahaa. ;)

Autossa pari saa ottaa rennosti!


Mitä siis alle, kun siirtymä on edessä?
Periteisempi toiveemme oli vanha klassinen tyyli myös hääautossa, mutta tällaisten löytäminen on melko haastavaa lähinnä niiden vähäisyyden, iän ja sijaintien vuoksi.


Sweet vintage style!
Back to basics
Klassikoita

Toinen vaihtoehtoinen kilpailija oli joku vanha automalli, mutta hauskalla otteella, kuten kupla tai jopa hippihenkinen VW MiniBus!

Mintun raikas retkiauto.
VW- mallistoa vuosien takaa.
BOHO Wedding - rennosti paljain jaloin

Sweet love!

Linkki:
SMART LOVE

Jos miettii taas lato-/ maalaishenkisempää hääteemaa, niin avolava-auto tai jopa rehti maalaismallin traktori olisi oiva idea näihin bileisiin! Tosin traktorilla ei kannata miettiä tietenkään tekevänsä kovin pitkiä siirtymiä tai ajeluja kaupunkien keskustoissa... ;)

Traktori olisi varmasti jotain odottamatonta!


Keltainen pirteä avolava.
Pickup love.
 
Entä häihin suurkaupunkien sykkeessä. Miten liikkua keskustassa? 
City- meininkiin sopisivat kuitenkin taas ihanasti vaikkapa nämä veikeät menopelit:

Vespan vauhtia.

ryhmävespa italiasta...
Lihasvoimaa!
Koristele menopeli kuin menopeli!

Jos urheilu hääpäivänä pyörän selässä ei keskustassa juhliessa innosta, voi ottaa kyydin myös New york- henkisesti: TAXI!

TAXI!

Teemahäät?
No rokimpaan menoon passaisi vaikkapa nämä:

Ja rokki soi!

Ajetaan yhdessä auringonlaskuun asti.

Isosti esillä
Jos jos taas haluaa tehdä näyttävän saapumisen, eikä ainakaan jäädä ihmisiltä huomaamatta, kannattaa valita luultavammin joku näistä:

Moderni Hummer- limusiini

Klassinen limusiini näyttävään makuun.

Löytyiköhän näistä jotakin ideoita omiin hääkuljetuspohdintoihinne? ;) Oma lukunsa olisi tietenkin vielä urheiluautot ja upouudet autot, kuten mersut ym., mutta niitä emme itse ole edes harkinneet, joten jääköön ne nyt tämän enempää käsittelemättä. Vaikka ideoita tietenkin löytyisikin, ihan oma lukunsa on sitten sellaisen auton / menopelin löytäminen, joka omiin mielikuviin istuu. Me ainakin saatiin huomata, ettei ole isot nämä Suomen maan markkinat tällä saralla. Talvihäihin varmasti vieläkin rajallisemmat mahdollisuudet... harmillista. Olisi paljon hyviä ideoita, muttei niille toteuttajia. Hmps. Mutta meillä nyt onneksi kävi tuuri ja ainakin toistaiseksi sähköpostin ja varausmaksun turvin sovituin ehdoin uskomme hääauton olevan plakkarissa! :D

1 kommentti:

  1. ihania vaihtoehtoja kaikki!
    hienoa, että olette löytäneet mieleisenne kulkupelin. meilläkin se aiheutti harmaita hiuksia tässä taannoin ennen kuin löydettiin mieleinen :)

    VastaaPoista