2014/02/02

Mikä on teemamme? - ensimmäinen askel kohti alttaria hääblogissani

Aluperäinen kuva: Alexanevents

Pitkään pohdin, tohdinko minä nyt alkaa omia ajatuksiani blogiin rustaamaan. Ajattelin, että tuskinpa ketään muuta edes kiinnostaa minun höpötykseni, mutta puolen vuoden tuumailun jälkeen vihdoin päätin, että antaa palaa! Ajattelen, että blogini saa toimia vähintäänkin omana päiväkirjanani häähumussa kulkiessani ja aina on tietenkin plussaa,jos tämä vielä sattuisi inspiroimaan jotakuta muutakin tulevan kevään, kesän, syksyn ja miksei talvenkin morsianta. Häissä on niin paljon ajateltavaa, että jonnekin nämä kaikki ajatuksen ja intoilut on päästettävä valloilleen -kaasoja, ystäviä, perhettä ja tulevaa sulhasta, kun ei viitsi ihan ylenmäärin omalla innostuksella ahdistella. :)

Kuva täältä:
           Kuva täältä:
Kuva täältä:

Miksi perustin blogin?
Itse olen jo jonkin aikaa seuraillut muiden morsoiden blogeja ja saanut niistä valtavasti ideoita omiin häihini, mistä johtuen ajattelin yrittää ilahduttaa muita samanhenkisistä häistä haaveilevia omalla blogillani. Paino on sanalla yritän, sillä pakko myöntää, etten ole velhokoodaaja, nettihirmu tai ainakaan mitenkään kokenut bloggaaja, vaan varsinainen vasta-alkaja täällä blogimaailmassa, jossa kuten hääjutuissakin monet asiat ovat minulle täysin uusia. Mutta tutkimusmatka alkakoon, otan haasteet vastaan ilolla. Luvassa siis suunnittelua ja unelmointia, joita molempia harrastan elääkseni - etenkin häistä ja sisustamisesta puhuttaessa innostun unelmoinnista ja "uppoudun omiin maailmoihini", kuten sulholla on tapana minulle aina sanoa. Miksipä siis en perustaisi ihan luvan kanssa "omaa (hää)maailmaani" tänne blogin siipien suojaan? ;)


Mutta millaisista häistä sitten haaveilen ja kirjoitan? 
Unelmissani häät ovat teemaa: romantic shabby chic, mikä tarkoittaa minulle: hempeitä tyttömäisiä värejä, somisteita ja kukkia, kuten pitsiä, harsokukkaa, neilikaa ja pionia sekä roosaa ja valkoista. Romanttisia, rustiikkisia, hempeitä pikkujuttuja sekä siistiä ja tyylikästä, mutta ei turhan siloiteltua ilmettä. Persoonallisen kaunista. Sekä hassun hauskaa tunnelmointia. Tähän siis tähdätään ja tästä kirjoitan. Tulkaa ihmeessä mukaan matkaan!

Ohessa jo vähän ensimmäisiä fiiliskuvia häidemme teemasta ja pumpuliunelmistani.




2 kommenttia:

  1. <3 Ihanan ihana on blogisi :) Ja ihana lukea hömppäilyjä ja ideointia, vaikka omat häät ovatkin melko lailla jo suunnitellut. On ne häät NIIN ihania! ;)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! On tosi mukava kuulla, että joku muukin saa blogistani iloa. :) Ja niinhän ne häät on: IHANIA! ;)

    VastaaPoista