2014/02/13

Koriste kuin me

Kakkutikkuja...
Hääkakkumme tulee ilmeisesti juhlatilan kautta, joten saamme päästää itsemme tässä suht helpolla ja valita vain kakun maun. Mutta kakkukoristeen etsiminen on sitten ollut sitäkin hankalampaa, mistä johtuen olen kääntymässä mahdollisesti itsetehtävien koristeiden puoleen.

Sydäntikkuja sokerina pohjalla.. tai päällä. :)
 DIY-cake topper

Minulla ei olisi mitään perinteistä hääparia esittävää kakkukoristetta vastaan, mutta kysynpä vaan, miksi jokaisessa vähänkään silmääni miellyttävässä kakkukoristeessa morsiamella on aina vaaleat hiukset? Minulla ei nimittäin ole, ja sekös minun mielenrauhaani häiritsee. Koska en tästä pääse yli, enkä haluaisi alkaa hiuksia koristeen tytöille itsekään väreillä tummikisi taiteilemaan, meille ei ehkä voi tullakaan perinteistä hääparikakkukoristetta. En itse myöskään innostu erityisemmin sellaisista kahlejalassa- tyyppisistä kakunkoristeista, vaan vannon tässäkin romantiikan ja hempeilyn nimeen. Siksi olenkin päätymässä perinteisen parin sijaan, ellei jotakin upeaa paria jostain eteeni ilmesty kakkukoristeita vielä tutkiessani, siihen, ettei meille ehkä tulekaan ihan perinteinen kakkukoriste.


Ukot ja viiri.
Viirin alle pikkupari. (kuva täältä:)



















Viirit ovat tällä hetkellä meillä ihan must juttu, ja niihin saisi kivasti myös joko hääpäivän tai meidän nimet tekstatuksi - näyttäisi ihan kivoilta varmasti kuvissa myös vuosien päästä muistellessa ja kuvia selatessa. Viireihin hurahtaneena voisin siis helposti nähdä jotakin viireilevää kakkumme päällä, yhdistettynä esimerkiksi tällaiseen söpöiseen norsupariin. Eikä olisi edes kovin vaikeaa, vaikka lähtisi itse nämä askartelemaan.

Wedding cake topper (Kuva:)

Meillä nimittäin norsu, eli ronsu / möhköfantti, on kultani ja minun oma pieni inside- juttu ja olisi siten mitä söpöin idea juuri meidän kakkuumme - olisi ainakin meidän näköinen juttu! :)


Ronsut viirin alla. (Kuva täältä:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti