2014/02/12

You're my Valentine

Ystävänpäivä lähestyy
ja olisi kiva keksiä jokin kaunis yllätys myös omalle rakkaalle, eikö?

Kuva: By ©VaaleaLilja.

Yleensä tykkään leipoa kaikkea pientä kivaa meille ystävänpäiväksi, mutta juuri tänä vuonna olisi hauska ehtiä tekemään jotain erikoisempaakin, jolla muistaa omaa kultaa.

Kortti on tietenkin yksi ehdoton kaltaiseni askarteluintoilijan juhlapäiviin kuuluva juttu! :)

Tänä vuonna, kun olemme jo ylittäneet tuon "maagisen" seitsemän vuoden yhdessäoloajan rajapyykinkin (jona aikana kuulemma suuri osa pareista eroaa, tai ei siihen asti selviä), voisi omaa kultaa muistaa vaikka tällaisella kortilla, jossa Every Day Cheers- blogin ilmaiseen korttipohjaan voi laskeskella lisäpalvelun avulla yhdessä vietettyjen päivien määrän ja kirjata sen sitten ylös korttiin. Sitten eikun tulostin suhisemaan ja korttipohja on valmis tuunattavaksi.

Tämä voisi olla aika söpökin idea. Etenkin jos parina takana on jo useampi vuosi seurustelua ja yhdessäoloa. Harvoinpa sitä kuitenkaan tulee  päivissä laskettua yhteistä taivalta, hyvä jos pian enää vuosissakaan pysyy perässä! :) Tällainen kortti innostaa minusta kivasti myös muistelemaan kaikkia niitä yhteisiä retkiä ja kokemuksia, joiden myötä vuosien saatossa ollaan toistemme parhaiksi kavereiksi tultu. Ainakin meillä on todettu, että parempaa ystävää ei rinnalle voisi löytääkään, kuin oman kullan.

Ylläri sänkyyn ihanilla lakanoilla ja aamupalalla? 

Tietenkin ystävänpäivään, joka tänä vuonna osuu kivasti viikonlopun korville, voisi myös virittäytyä laittamalla puhtaat, valkeat lakanat sänkyyn. Ystävänpäivän aamuna on sitten kiva kömpiä ylös puhtaissa lakanoissa hyvin nukutun yön jälkeen oman kullan kainalosta ja nauttia herkullinen aamiainen yhdessä.

Dream: Rauhallinen hetki rakkaan kanssa aamulla. (Kuva:)

Itselläni on ainakin silloin tällöin tapana hemmotella kultaani vaihtamalla sänkyyn puhtaat lakanat ennen saunailtaa ja viettää seuraavana aamuna rento, kiireetön aamuhetki kahvia juoden ja kullan kanssa jutustellen puhtaan raikkaassa pedissä. Se on meillä arjen kiireetöntä yhdessäoloa, josta molemmat nautimme - joten mikseipä se siksi sopisi myös ystävänpäivään.

Kuva: By ©VaaleaLilja

Herkkiä herkkuhetkiä ja siirappisia sydämiä
Eikö nyt ystävänpäivään kuulu se, että kaikki söpöily ja ylitiömäinen hempeily on sallittua, joten kyllähän kaikki herkutkin saa koristella vaalenpunaisella ja sydämillä. Itse rakastan vaalenapunaista ja valkoista muutenkin, mutta etenkin ystäväpäivään sopii ihanasti suloiset vaaleanpunaiset (sydän)koristeet ja rakkautta kuvaavat värssyt. Itse varmasti askartelen jotakin pientä rakkauskoristetta kodin somisteeksi ja herkkujen koristeeksi.


Kuva: By ©VaaleaLilja

Mitähän muuta kivaa ystävänpäiväksi voisi pienellä budjetilla keksiä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti