2014/02/18

Tuolikoristeita ja vieraslahjoja

Uusin innostukseni juhlatilan somistamisessa on tuolinkoristeet! Eikä siis mitkään ihan perinteiset organzanauhat ja tuolinhuput, vaan karkkibuffetin tötteröajatustamme jatkavat tuolinkoristeet, jotka roikkuvat tuolin selustasta ja voisivat vaikka samalla olla vieraslahjoja. 

Tötteröä tupaan
Tällaiset ihanaiset tuolinkoristetötteröt mielestäni juhlatilassa aivan supersuloiset, ja vieläpä sopisivat osuvasti myös kakkupaperi- ja kukka-ideoihini.

Meidän teemaa: pitsiä/kakkupaperia, tötteröä ja harsokukkaa - love it!


Kuva:


Kuva
Monikäyttöinen koriste!

Jos juhlatilassa on tuoli, joihin voi kiinnittää koristeita, en jättäisi tätä mistään hinnasta pois. Jotenkin tämä vain on niin suloinen tapa sekä koristaa tilaa, että tarvittaessa myös merkata istujan paikka ja antaa vaikka vielä samalla vieraslahja. Kun tötteröön kiinnittää nimilapun ja laittaa purkkiin tai tötteröön kukkien lisäksi tai sijaan jonkin sopivan lahjan, on tämä koriste kuin itsestään täyttänyt jo monta tilakoristelun tarkoitusta, kuinka helppoa. :)

Tämä on mielestäni kyllä niin monipuolinen ja kaunis idea, jolla saa myös samalla lisää tilaa pöytään, kun osa koristeista roikkuukin tuolin kulmalla. Näppärää ja kaunista, I'd say! 

Ja sopii ainakin silloin hääkoristeluun kuin nenä päähän, kun tilassa on oikeat tuolit ja tarvitsee pöytään lisää tilaa esim. astioille tai muuten vaan muillekin koristeille.




Tuolikoristeiden juhlaa.


Koristeeksi talveen sekä kesään, ja miksei vaikka vihkitilaisuuteenkin

Eikä muuten olisi huono idea, esimerkiksi kirkkokoristeeksikaan, olisi helppo tehdä jo etukäteen asetelmat valmiiksi ja kirkossa vain pujauttaa oikeille paikoilleen. 

Tötteröiset sopivat toki myös ulkovihkimiseen tuolien koristeeksi, ja hieman tuunaamalla myös kevyesti eri vuodenaikoihin. Esimerkiksi kun koristelee tötteröt kukkien sijaan vaikkapa kuvan tavalla syksyisillä tai talven huurteisilla kävyillä... 

Syksyisiä tötteröitä

Voi että, kuinka monikäyttöinen tämä idea onkaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti