2014/02/14

Brigth like a bride

Tällä kertaa blogissa fiilistellään kevään keltaisella, joka muuten on ihanan pirteä myös ystävänpäivään perus lällypinkin sijaan, ainakin jos vaihtelua kaipaa. ;)

Keltainen kausi tulee, jee!

Kevät tekee kohta jo tuloaan ja olen innostunut jälleen modernin valoisasta keltaisesta, valkoisella ja harmaalla höystettynä. Kotikin alkaa hiljalleen saada keväistä väriä ylleen, enkä siis mitenkään voi olla enää innostumatta kaikesta keväisen raikkaasta! Siksipä päätinkin kirjoittaa vaihteeksi jostain muusta kuin vaaleanpunaisista, romanttisista häähaaveistamme. Miten olisi siis vaihteeksi kevään keltainen väriteema? :)

Keltainen hääpuku voi ensikuulemalla tuntua huimalta ajatukselta, mutta ei muuten näytä ollenkaan hassummalta, vai mitä? Sopii hyvin niin syksyyn, kevääseen kuin kesäänkin.

Kuva


Miten olisi ei keltainen mutta vaaleankeltainen hääpuku?

Entä miten olisi keltainen vaihtoehto piristämään perinteistä perushääkenkää?

Kesäiset kengät

Ei muuten näyttäisi keltainen ainakaan tylsältä sulhasen puvun kanssa


Tai sitten vain takki harteille tuomaan keltaista päivään.


Keltainen sopii hyvin ruska-aikaan syksyn muiden sävyjen kanssa mutta raikkaasti esimerkiksi valkoisen kanssa yhdistettynä myös keskikesän juhannushäihin. Tämä on ihanan pirteä somistusväri, jolla saa harmaammankin juhlapaikan loistamaan. :) 

Näin saisi kekseliäästi keltaista myös pöytiin.


Pillit ja pöydät pirteiksi.

Ja hei, (eksoottisiin) rantahäihin keltainen on jopa melkeinpä aivan must- juttu. Upea yhdistelmä turkoosinsinisen meren kanssa - so fresh fresh fresh! :)

Kaksi kirkasta loistavat rinta rinnan.

Eikä ole huono yhdistelmä klassinen navy blue:kaan keltaisen kanssa.

Navy blue and yellow.
Kuva.

Navy + Yellow

Jos en olisi jo pitkään ollut niin hurahtanut kaikkeen tyttömäisen söpöiseen, kuten pitsiin ja roosaan sekä rustiikkiseen valkoiseen, ottaisin varmaan vinkkiä näistä häidemme teemaan - ihanan pirteää ja vähän erilaistakin. :D

Energiaa keltaisista kynsistä ja kahvista keltaisessa kupissa.

Aurinkoinsta viikonloppua, ensi viikolla lisää juttuja somistuksista ja mahdollisesti mm. polttareista, kun tämän viikonlopun ystäväni hen's party on rymytty läpi! :)

Bileet tärkeälle ihmiselle

NOTE! To Do- Listaa on taasen päivitetty
esim. häämusiikin ja esiintyjien osalta - JES! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti