2014/02/17

Hääkimppu

Viikonloppu ja polttaripuuhat on takana, mutta vielä tänään en kirjoitakaan tänne polttareista tai kaasoista, jotka niin kovin hyvin viikonlopun tunnelmiin sopisivat, vaan mieleni tekee kirjoittaa jostain ihan muusta, jostain keväisestä! 

Joten puhutaanpa hetki vaikkapa hääkukista. :)

Floristin valinta
linee ensimmäinen asia, joka olisi hyvä hoitaa kuntoon, kun puhutaan hääkukista ja hääkimpusta. Itselläni ei florstia ole vielä valittuna, mutta se olisi To Do- listalla pian vuorossa. Olen silti jo vähän hahmotellut hääkimpputoiveitani ja unelmissani olisi mahdollisesti ihana muhkea vaaleanpunainen...


Ihana herkkä mutta muhkea pioni!

Vaaleanpunaisia pioneja kimpun täydeltä.

 ...pionikimppu, mikäli häidemme aikaan pioneita vain on saatavilla, eli sormet ristissä toivon otollisia säitä pioneille! :)

Toisaalta ei minusta ruusujen ja pionin yhdistelmäkään olisi lainkaan hassumpi, mikäli se olisi tällainen:

Pionia ja ruusua, valkoista ja vaaleanpunaista.



Tai villinä korttina voisi olla jokin ihan toisenlainen kimppu, kuten harsokukista tehty hääkimppu. Jos harsokukka tulee juhlapaikkaamme koristeeksi, olisi se ainakin silloin teemaan sopiva myös morsiuskimpussa.

Hempeää harsokukkaa myös kimppuun.


Ihana kesäkimppu.

Harsoa ja pitsiä.
Ehkä on ihan hyvä vielä hetki tuumia, mitä todella haluan, ennen kuin menen sekavilla ajatuksilla floristin luo, mutta kyllä se jotakin näistä on, sen tiedän. Ensisijaisesti tällä hetkellä ainakin pionia haluaisin kimppuuni, mutta ei sen yhdistäminenkään muihin kukkiin huono ajatus ole.

Pionit, ruusut ja neilikat vai harsokukka - siinäpä pulma.

Toisaalta harsokukka olisi ehkä "varma valinta", ettei saa sitten lopulta jotain ihan toisenlaista kimppua floristilta hääaamuna matkaansa kuin mitä on tilannut. Näitäkin kauhufloristi tarinoita kuintenkin saa aina välillä kuulla, ja kerran itsellänikin oli ikävä kokemus, kun tiettyä väri, jota oli pitkään pohdittu, ei sitten millään muka saatukaan. Olisihan se ikävää, jos päivän tärkein kukka olisikin epäonnistunut tai aivan "väärää" väriä, eikä yhtään sitä, mitä oli alunperin pyytänyt.

keltainen ja jotenkin nuupahtaneen oloinen...ei ei ei.


Mutta eipä olisi neilikkakaan huono lisä kimpussa ja sopisi aika kivasti harsokukkaankin, vai mitä?


Neilikka, harsokukka ja hortensia.

Harsokukkakimppu neilikalla

Eläväisempi kimppu neilikalla

Pitää vielä tarkastella tuota neilikkaa lähemmin, josko siitä löytyisi vaihtoehto pionille, mikäli sitä ei hääpäivänämme minun tuurillani olisikaan saatavissa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti